Tips voor het vullen van een website

Tips voor het vullen van een website

Het vullen van een website kan een tijdrovende klus zijn. Met deze tips en tricks kun je het jezelf een stuk makkelijker maken.

Voordat je start met het vullen van jouw website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de structuur van jouw website en pagina’s klaar zijn. Vervolgens is het van belang om de hoofdonderwerpen van de pagina’s goed in kaart te hebben.

Een veel gemaakte fout bij het vullen van websites is dat men tijdens het vullen pas begint met het verzinnen van de teksten. Zorg ervoor dat de teksten van jouw website van te voren zijn geschreven en dat vooraf bekend is waar de pagina’s komen te staan. Hierdoor voorkom je niet alleen rare constructies maar zo kun je jouw teksten ook beter optimaliseren.

Zie ook onze pagina over het schrijven van Hoe schrijf je SEO-proof tekst voor je website? voor handige tips.

Zijn de bovengenoemde punten goed in kaart gebracht en verwerkt dan kun je beginnen met het vullen van jouw website. Bepaalde plugins maken het vullen van je website gemakkelijker. Er is bijvoorbeeld een duplicate page plugin waarmee je pagina’s kunt kopiëren. Voor meer handige tips over plugins die het vullen van jouw website gemakkelijker maken verwijs ik je door naar onze pagina Handige plugins.

Heb jij nog meer vragen over het vullen van jouw website? Of wil je meer weten over Specialist in Websites? Neem dan contact met ons op.

072 2010 300