Tips voor jouw website

Tips voor jouw website

Als de specialist op het gebied van WordPress websites hebben wij natuurlijk tips voor je, zeker tips voor een goede website.

Alles begint met een doel die je voor ogen hebt. Dit kan een website of webshop zijn in welke vorm dan ook. Het maakt niet uit wat je hebt bedacht als je het doel maar niet uit het oog verliest.

Heel belangrijk is een goede hostingpartij voor een goed functionerende website. Waar zorgt zo’n hostingpartij voor? Samengevat: snelheid, betrouwbaarheid, integriteit, meedenken, monitoren, waarborgen van de informatie op de website en support bieden.

Oke, iets meer uitleg. Zij zorgen voor de snelheid van je website. Hoe sneller je website is hoe fijner dit is voor je bezoekers, maar ook voor het zoekresultaat in Google. Zij belonen alleen snelle websites. Voor een snellere website kan je de afbeeldingen op je website verkleinen, dit verkort de laadtijd van de website. Als je WordPress noemt dan denk je gelijk aan PlugIns. Het is slim om alleen de benodigde PlugIns te houden en de rest te verwijderen. is  Verder monitort een hostingpartij je website en kunnen tijdig ingrijpen bij problemen. Bij vragen of problemen kan je deze partij bellen, handig! Ook maken zij regelmatig back-ups van alle informatie op je website. Het kan gebeuren dat er een virus op je website komt, waardoor een back-up teruggezet moet worden.

072 2010 300