Hoe laten wij jouw website optimaal presteren?

Visueel aantrekkelijk

Wij zorgen voor een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw doelgroep. Juist kleurgebruik en aantrekkelijke afbeeldingen.

Gebruiksvriendelijk

Wij zorgen voor overzicht. Een duidelijke navigatie, goede leesbaarheid en snelle laadtijden.

Responsive

Wij zorgen dat jouw website er zowel op desktop, tablet en mobiel goed functioneert én er strak uitziet.

Vindbaarheid (SEO)

Wij zorgen dat jouw bedrijf gevonden wordt in Google. Meer bezoekers die klant willen worden.

Werk waar we trots op zijn Portfolio

Een professionele website nodig? Specialist in Websites regelt het!

Vandaag de dag zit het overgrote deel van de bevolking dagelijks op internet. Wil je iets weten over een product of dienst? Even speuren op het internet en je hebt het antwoord zo gevonden. Daarom is het belang van een goede website en online identiteit essentieel.

Een website bouwen ingewikkeld? Af en toe wel, maar bij Specialist in Websites vinden we het vooral erg leuk. Ons team bestaat uit gedreven designers en developers die beschikken over een flinke dosis kennis op het gebied van de laatste (online) technieken en trends.

Specialist in Websites gelooft in websites die visueel aantrekkelijk en bovenal functioneel zijn. We denken op alle gebieden graag met je mee. Uitdagingen? Wij houden ervan.

Wij ontzorgen je graag volledig. Zo kun jij je focussen op jouw bedrijf en vertalen wij jouw verhaal naar een strakke website.

Waarom samenwerken met Specialist in Websites?

Bij Specialist in Websites houden we van persoonlijk contact. En goede koffie. Gaan we samen aan de slag, dan bespreken we graag al jouw wensen en maken we een strakke, heldere planning. Zo zorgen we er voor dat we jouw website ook echt voor de deadline opleveren en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tijdens het project informeren we je regelmatig over de voortgang van jouw website. In de correctieronde(s) kun je aangeven of alles naar wens verloopt en of we nog enkele aanpassingen of toevoegingen door kunnen voeren.

Ook na oplevering staan we graag voor je klaar. Zo geven we bijvoorbeeld een praktische cursus WordPress, zodat je je eigen website kunt beheren. Heb je nog andere vragen? Dan mag je ons altijd bellen.

Werkwijze Benieuwd naar onze werkwijze?

Een website met meer paginabezoekers

Eigenlijk ben je met een goed werkende website nog maar op de helft. Om van een goed werkende site een succesvolle site te maken, heb je bezoekers nodig. Dat kunnen we voor je regelen. 

Bij Specialist in Websites zorgen wij met SEO – Search Engine Optimization – dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. We zullen je de technische details besparen, maar in het kort maken wij met SEO de zoekervaring voor jouw websitebezoekers zo optimaal mogelijk. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke, snelle, goed leesbare én goed scanbare website waarop ‘zoekers’ snel een antwoord op hun vraag krijgen.

Een website in WordPress

Je hebt er wellicht al wel eens van gehoord, maar wat is WordPress eigenlijk? WordPress is over de hele wereld het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS) – makkelijker gezegd: de ‘achterkant’ van je website. 

Bij Specialist in Websites maken we alle websites in WordPress, met name vanwege de gebruiksvriendelijkheid. We vinden het belangrijk dat je na oplevering van jouw website gemakkelijk zelf artikelen toe kunt voegen of (kleine) aanpassingen kunt verrichten. WordPress is bijzonder makkelijk te gebruiken voor zowel beginners als pro’s. Daarbij is dit systeem responsive en dus voor alle apparaten geschikt. 

Benieuwd naar de kosten? Offerte aanvragen

Hebben wij uw aandacht?

Bij Specialist in Websites houden we van persoonlijk contact. We kijken ernaar uit om met je samen te werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Werkwijze Offerte

072 2010 300