Websites moeten presteren en dat weten wij maar al te goed. Door het vele aanbod online is het lastig om een goede webdeveloper te kiezen. Voor ons is het belangrijk om als webdeveloper uit Alkmaar de verwachting van de klant te overtreffen. Dit geeft ons motivatie en inspiratie om jouw website nog mooier en beter vindbaar te maken in Google. Wij denken als jonge-websitebouwers uit de regio Alkmaar met je mee en maken ingewikkelde WordPress websites makkelijk in gebruik. Voor ons staat centraal dat je bereikt met je website wat je wilt bereiken.

WordPress website laten maken? Een mooie WordPress website laten maken hoeft niet lang te duren! Door onze expertise en ervaring heb je binnen de kortste tijd een snelle website laten maken. Deze WordPress website kun je makkelijk online aanpassen en wij bieden jou de mogelijkheid om al het verdere onderhoud als webhost te doen. Benieuwd hoe wij als websitebouwer te werk gaan bij het maken van een WordPress website? Klik dan hier voor onze werkwijze.

Bij het maken van een goed functionerende website doorlopen wij een aantal stappen. Allereerst beginnen we met de inventarisatie. In deze fase gaan wij onder het genot van een kopje koffie, jouw wensen bespreken en kijken naar wat voor soort website het meest geschikt is. Daarna gaan onze webdevelopers aan de slag met het maken van de website en presenteren ze jou een eerste grafisch ontwerp, waarmee rekening wordt gehouden met de stappen die jouw klant doorloopt. Na deze goedkeurig gaan onze websitebouwers door in de ontwikkelfase.

In deze fase zorgen wij ervoor dat alles perfect werkt en gaan onze SEO-specialisten op zoek naar de juiste zoekwoorden voor de optimale vindbaarheid. Daarna komt dan het moment waar je op gewacht hebt: onze websitebouwers zetten de website die jij hebt laten maken live. Dit vieren we daarna met een feestelijke overdracht en blijven we betrokken bij het door ontwikkelen van de website.

Ben je overtuigd van de kwaliteiten van onze websitebouwers bij het maken van een website? Neem dan contact op met een van onze websitespecialisten!

072 2010 300