Webshop laten maken met CMS
Ons jonge team van webdevelopers staat altijd open voor nieuwe uitdagingen bij het maken van webshops. Zo kunt u bij ons een webshop laten maken met CMS. Wanneer je een webshop laat maken met CMS kun je eenvoudig inzicht krijgen in je bezoekersaantallen en andere statistieken van je webshop. Ook kunnen onze webshopbouwers een plan maken waarbij je direct verkeer naar je webshop stimuleert

Conversie optimalisatie bij webshops
Met alleen een mooi design van de webshop bereik je niet de juiste klantgroepen. Belangrijk bij het laten maken van een webshop, is dat hij wordt geoptimaliseerd op SEO-gebied. Wanneer de website de juiste zoekwoorden bevat, kun je de conversie optimaliseren. Het gebruiken van de juiste woorden zorgt ervoor dat de juiste klanten jouw webshop bereiken, wat uiteindelijk leidt tot meer conversie. Wil je meer weten over hoe onze specialisten aan het werk gaan, wanneer je je webshop laat optimaliseren? Klik dan op onderstaande button.

Voor het ontwikkelen van een goed functionerende webshop doorlopen wij een aantal stappen. Allereerst beginnen we met de inventarisatie. In deze fase gaan wij onder het genot van een kopje koffie jouw wensen bespreken en kijken welke functies jouw webshop moet hebben. Daarna gaan onze webshopbouwers aan de slag met het maken van de webshop en presenteren zij jou een eerste grafisch ontwerp waarmee rekening wordt gehouden met de stappen die jouw klant doorloopt. Na de goedkeurig gaan onze webshopbouwers door in de ontwikkelfase. In deze fase zorgen wij ervoor dat alles perfect werkt en gaan onze SEO-specialisten op zoek naar de juiste zoekwoorden voor de optimale vindbaarheid.

Daarna komt dan het moment waar je op gewacht hebt: onze webshopbouwers zetten de webshop die jij hebt laten maken live. Dit vieren we daarna met een feestelijke overdracht en blijven we betrokken bij het door ontwikkelen van de webshop.

Ben je overtuigd van de kwaliteiten van onze webshopbouwers bij het maken van een webshop? Neem dan contact op met een van onze webshopspecialisten.

072 2010 300