Portfolio

Portfolio

Waar wij trots op zijn

Specialist in Websites maakt als fullservice-internetbureau veel verschillende websites en webshops voor een verscheidenheid aan bedrijven. Van advocatenkantoren tot taxibedrijven en voetbalclubs. Wij zijn trots dat we voor al onze klanten online succes kunnen realiseren. Door deze verschillende bedrijven hebben we een uitgebreid en zeer divers portfolio kunnen ontwikkelen. Wil jij ook je website laten maken door Specialist in Websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen zoeken naar een passend concept.

Website Bloomingdale Beach Club
Website Bloomingdale Beach Club

Voor Bloomingdale Beachclub hebben wij van Specialist in Websites weer een prachtige website opgeleverd. Bloomingdale Beachclub is een begrip geworden binnen Noord-Holland. Met dit prachtige strandpaviljoen ben je gegarandeerd van heerlijk eten en drinken, mooie zonsondergangen én nu ook een prachtige website.

Website Bernies Beachclub
Website Bernies Beachclub

Wij hebben voor Bernies Beachclub een nieuwe website mogen ontwikkelen. Bernies Beachclub is een prachtig strandpaviljoen bij Zandvoort met een prachtig restaurant! Bernies Beachclub is een prachtig strandpaviljoen in Zandvoort. Met het unieke concept van het restaurant en het heerlijke eten is Bernies Beachclub een unieke plek om gezellig met je vrienden een hapje te eten in de heerlijke warme zon.

Website CKH Advocaten
Website CKH Advocaten

CKH advocaten is een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Wij van Specialist in Websites werden erg enthousiast toen wij werden gevraagd om een website voor hen te maken. Om ervoor te zorgen dat de website de professionaliteit van CKH advocaten ging uitstralen zijn wij vaak met CKH advocaten in gesprek geweest. Het resultaat: een professionele, kwalitatief hoogwaardige website.

Website Heiloo Vitaal
Website Heiloo Vitaal

Heiloo Vitaal was opzoek naar een nieuwe, frisse en sportieve look van hun website. De nieuwe website moest compact, aantrekkelijk en in beweging zijn, net als Heiloo Vitaal.

Website Van der Plas Sprouts
Website Van der Plas Sprouts

Het begon allemaal met één product: taugé. Jaren later is Van der Plas Sprouts de grootste producent van kiemgroente van Europa. Toen Van der Plas Sprouts bij de Specialist in Websites kwam met de vraag of wij hun site wilde maken sprongen wij gelijk in de houding. Neem een kijkje!

Website Justmedia
Website Justmedia

Just Media Group wilde d.m.v. één overkoepelende website de verschillende bedrijfstakken in beeld brengen. Via de website zie je de veelzijdigheid van Just Media Group en heb je de mogelijkheid om naar de websites van de verschillende onderdelen te gaan.

Website Wildschut
Website Wildschut

De website van Wildschut was inmiddels toe een een vernieuwende, frisse uitstraling. Ook was er behoefte aan een efficiënter reserveringssysteem. Naast een nieuwe website hebben wij ook een menukaart voor het restaurant ontworpen.

Website TDMF
Website TDMF

Het bouwen van de website van TDMF had nogal een aantal uitdagingen. Onze locaties liggen namelijk nogal ver uit elkaar. Benieuwd hoe Specialist in Websites een klant op afstand toch van dienst kan zijn? Lees dan verder

072 2010 300