Portfolio

Waar wij trots op zijn

Specialist in Websites maakt als full service internetbureau veel verschillende producten, voor veel verschillende klanten. Wat ons trots maakt is dat wij, als full service internetbureau, altijd proberen de verwachting van de klant te overtreffen. Door deze verschillende klanten hebben wij een uitgebreid en zeer divers portfolio kunnen ontwikkelen. Ben jij ook op zoek naar een full service internetbureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passend concept.

Website Wildschut
Website Wildschut

De website van Wildschut was inmiddels toe een een vernieuwende, frisse uitstraling. Ook was er behoefte aan een efficiënter reserveringssysteem. Naast een nieuwe website hebben wij ook een menukaart voor het restaurant ontworpen.

Website Busker
Website Busker

Busker is een fietsenwinkel in het centrum van Bergen met een zeer breed aanbod op het gebied van diensten en producten rondom fietsen. Dit wilde Busker graag op een overzichtelijke manier weergeven op een nieuwe website. Naast het brede aanbod moest de website ook de vele kennis van Busker uitstralen.

Webshop Vol liefs
Webshop Vol liefs

Vol liefs is de uitgeverij van (kinderboeken)schrijfster Suzanne Buis. Om haar boeken zelf te kunnen verkopen besloot ze haar eigen uitgeverij te beginnen. Uiteraard moest hier een schitterende webwinkel voor komen!

Website Van Os Mode
Website Van Os Mode

De herenmodewinkel was opzoek naar een website die er fris en professioneel uitziet. Ons team met WordPress developers wist hier wel raad mee. De nieuwe website was nog geen 24 uur online en er stond al een klant uit Eindhoven in de winkel. De SEO in combinatie met de professionele uitstraling leverde dus direct resultaat op!

Website Britt Scholte
Website Britt Scholte

Britt Scholte is een veel belovende actrice en populair onder een grote groep basisschoolkinderen. Voor het grote publiek is zij bekend geworden door haar rol in de Zapp serie Brugklas. De stijgende populariteit van Britt dwong haar om ook haar online visitekaartje up-to-date te houden.

Webshop Vers
Webshop Vers

Een website waar je spontaan trek van krijgt! Dat was ons doel bij het maken van de website voor Vers. Vers is een nieuw bedrijf waarin een bakker, een slager en een groenteboer samen zijn gaan werken om tot een allround webwinkel te komen op het gebied van vers vlees, groenten en fruit. Aan ons de uitdaging om dit op een efficiënte manier, zo mooi mogelijk weer te geven in één webshop.

Website Baanbrekend in bedrijf
Website Baanbrekend in bedrijf

De website van Baanbrekend in bedrijf was inmiddels toe iets nieuws. De techniek was verouderd en de website voldeed niet meer aan smaak van de eigenaar. De nieuwe website had één belangrijke eis: hij moest ‘anders’ zijn dan anderen. Hier wisten wij wel raad mee en gaven de header een paarse kleur!

Website Futurefest
Website Futurefest

Futurefest kwam in eerste instantie binnen als klant bij onze partner Create. Zij kregen de opdracht om een applicatie te bouwen. Drie dagen voor de deadline besefte de opdrachtgevers dat er ook nog een website voor Futurefest moest komen. Deze taak was aan ons. En ja hoor, binnen twee dagen stond er een kant-en-klare website live!

Website 88 Travelguide
Website 88 Travelguide

88 Travelguide biedt verschillende tours door Amsterdam aan. Omdat het gericht is op toeristen heb je aan één taal op de website niet genoeg. Daarom kun je met één druk op de knop overschakelen van de Engelse versie naar de Chinese versie van 88 Travelguide!

072 2010 300