Portfolio

Portfolio

Zomaar een greep uit onze partners en uitgevoerde projecten. Hier zijn wij trots op!

Website Fox Sports Moments
Website Fox Sports Moments

Voor FOX Sports hebben wij een website gemaakt die in het teken staat van de viering van hun harde werk wat het hele jaar doorgaat.

Wanneer je jezelf de Specialist in Websites noemt moet je ook grote namen verwachten. Toen FOX Sports bij ons op de deur klopte waren wij ons daar weer even bewust van. U kent FOX Sports van hun professionele verslagen over voetbal op de tv. Wat iemand op de tv ziet is maar een klein onderdeel van wat er achter de schermen gebeurt. Deze hard werkende mensen van achter de schermen moeten daarom ook eens in het zonnetje worden gezet met een feestje! En gezien wij onze websites voordeling maken, waren wij de beste kandidaat om de website te maken.

Op de website moest een poll worden gezet die kon peilen wie het talent van het jaar is bij FOX Sports. Ook kunnen mensen stemmen op het tv-moment van het jaar bij FOX Sports. Wij vinden het bij Specialist in Websites erg belangrijk dat iedere website de kwaliteit krijgt die het verdient. Van webshop naar uitnodigingswebsite. Daarom hebben we door goede gesprekken te voeren met FOX Sports weer een website opgezet waar we trots op zijn. Neem daarom snel een kijkje op de website!

Website Aviateur
Website Aviateur

Meer dan 6 miljoen koeken en cakes per dag!
Aviateur is een Banketbakkerij met een breed banketassortiment. Dit bestaat uit 100 verschillende soorten koek en cake van hoge kwaliteit, die op vier locaties in Nederland worden geproduceerd voor de nationale en internationale markt. Daarbij zorgt Aviateur ervoor dat dit op een duurzame manier gebeurd. Wij kregen de opdracht om de webshop te vereenvoudigen. Deze uitdaging gingen wij van Specialist in Websites dan ook graag aan!
De website is ingericht zodat de bezoekers gemakkelijk hun doel vinden. Dit hebben wij niet alleen gedaan in de Nederlandse, maar ook in de Duitse, Engels en Franse taal.
Daarbij hebben onze specialisten ervoor gezorgd dat de website optimaal functioneert op alle soorten browsers en devices. In het uiterlijk van de website komt de passie van koek en cake duidelijk naar voren.
Wij hebben de samenwerking met Aviateur als zeer prettig ervaren. Onze developers zijn dan ook trots om dit resultaat aan de buitenwereld te laten zien. Ook benieuwd? Check het hier!

Website Bloomingdale Beach Club
Website Bloomingdale Beach Club

Voor Bloomingdale Beachclub hebben wij van Specialist in Websites weer een prachtige website opgeleverd. Bloomingdale Beachclub is een begrip geworden binnen Noord-Holland. Met dit prachtige strandpaviljoen ben je gegarandeerd van heerlijk eten en drinken, mooie zonsondergangen én nu ook een prachtige website.

Website Bernies Beachclub
Website Bernies Beachclub

Wij hebben voor Bernies Beachclub een nieuwe website mogen ontwikkelen. Bernies Beachclub is een prachtig strandpaviljoen bij Zandvoort met een prachtig restaurant! Bernies Beachclub is een prachtig strandpaviljoen in Zandvoort. Met het unieke concept van het restaurant en het heerlijke eten is Bernies Beachclub een unieke plek om gezellig met je vrienden een hapje te eten in de heerlijke warme zon.

Website CKH Advocaten
Website CKH Advocaten

CKH advocaten is een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Wij van Specialist in Websites werden erg enthousiast toen wij werden gevraagd om een website voor hen te maken. Om ervoor te zorgen dat de website de professionaliteit van CKH advocaten ging uitstralen zijn wij vaak met CKH advocaten in gesprek geweest. Het resultaat: een professionele, kwalitatief hoogwaardige website.

Website Heiloo Vitaal
Website Heiloo Vitaal

Heiloo Vitaal was opzoek naar een nieuwe, frisse en sportieve look van hun website. De nieuwe website moest compact, aantrekkelijk en in beweging zijn, net als Heiloo Vitaal.

Website Van der Plas Sprouts
Website Van der Plas Sprouts

Het begon allemaal met één product: taugé. Jaren later is Van der Plas Sprouts de grootste producent van kiemgroente van Europa. Toen Van der Plas Sprouts bij de Specialist in Websites kwam met de vraag of wij hun site wilde maken sprongen wij gelijk in de houding. Neem een kijkje!

Website Just Media Group
Website Just Media Group

Just Media Group wilde d.m.v. één overkoepelende website de verschillende bedrijfstakken in beeld brengen. Via de website zie je de veelzijdigheid van Just Media Group en heb je de mogelijkheid om naar de websites van de verschillende onderdelen te gaan.

072 2010 300