Portfolio

Portfolio

Waar wij trots op zijn

Specialist in Websites maakt als fullservice-internetbureau veel verschillende websites en webshops voor een verscheidenheid aan bedrijven. Van advocatenkantoren tot taxibedrijven en voetbalclubs. Wij zijn trots dat we voor al onze klanten online succes kunnen realiseren. Door deze verschillende bedrijven hebben we een uitgebreid en zeer divers portfolio kunnen ontwikkelen. Wil jij ook je website laten maken door Specialist in Websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen zoeken naar een passend concept.

CKH Advocaten
CKH Advocaten

CKH advocaten is een toonaangevend en modern advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Wij van Specialist in Websites werden erg enthousiast toen wij werden gevraagd om een website voor hen te maken. Om ervoor te zorgen dat de website de professionaliteit van CKH advocaten ging uitstralen zijn wij vaak met CKH advocaten in gesprek geweest. Het resultaat: een professionele, kwalitatief hoogwaardige website.

Website Heiloo Vitaal
Website Heiloo Vitaal

Heiloo Vitaal was opzoek naar een nieuwe, frisse en sportieve look van hun website. De nieuwe website moest compact, aantrekkelijk en in beweging zijn, net als Heiloo Vitaal.

Website Van der Plas Sprouts
Website Van der Plas Sprouts

Het begon allemaal met één product: taugé. Jaren later is Van der Plas Sprouts de grootste producent van kiemgroente van Europa. Toen Van der Plas Sprouts bij de Specialist in Websites kwam met de vraag of wij hun site wilde maken sprongen wij gelijk in de houding. Neem een kijkje!

Website Justmedia
Website Justmedia

Just Media Group wilde d.m.v. één overkoepelende website de verschillende bedrijfstakken in beeld brengen. Via de website zie je de veelzijdigheid van Just Media Group en heb je de mogelijkheid om naar de websites van de verschillende onderdelen te gaan.

Website Wildschut
Website Wildschut

De website van Wildschut was inmiddels toe een een vernieuwende, frisse uitstraling. Ook was er behoefte aan een efficiënter reserveringssysteem. Naast een nieuwe website hebben wij ook een menukaart voor het restaurant ontworpen.

Website TDMF
Website TDMF

Het bouwen van de website van TDMF had nogal een aantal uitdagingen. Onze locaties liggen namelijk nogal ver uit elkaar. Benieuwd hoe Specialist in Websites een klant op afstand toch van dienst kan zijn? Lees dan verder

Website Britt Scholte
Website Britt Scholte

Britt Scholte is een veel belovende actrice en populair onder een grote groep basisschoolkinderen. Voor het grote publiek is zij bekend geworden door haar rol in de Zapp serie Brugklas. De stijgende populariteit van Britt dwong haar om ook haar online visitekaartje up-to-date te houden.

Website 88 Travelguide
Website 88 Travelguide

88 Travelguide biedt verschillende tours door Amsterdam aan. Omdat het gericht is op toeristen heb je aan één taal op de website niet genoeg. Daarom kun je met één druk op de knop overschakelen van de Engelse versie naar de Chinese versie van 88 Travelguide!

072 2010 300