Werkwijze

Hoe werken onze website makers?

Bij het laten maken van een website doorloopt de website maker verschillende stappen. Ons team van website makers doorlopen er drie. We starten met de ontwerpfase waarin de website maker jouw wensen vertaald naar een concept. Daarna komt de website maker aan bij de ontwikkelfase waarin onze programmeurs aan de gang gaan. Als laatste komt de leukste stap: de opleverfase. In deze stap zetten onze website makers jouw nieuwe website online!

Overweeg je door ons een website laten maken? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Hoe wij werken

Hoe wij werken

Ontwerpfase

Vrijblijvend gesprek
Wij bouwen als full service internetbureau graag een band met je op. Om die reden zien wij het niet zitten meteen al te factureren na ons eerste contact. Kom langs en laten we eerst eens kijken of het klikt.

Gebruikersscenario’s
Gebruikersscenario’s zijn essentieel om de doelgroep te kunnen begrijpen. Wat wil de doelgroep? Wat verwachten zij met jouw product te kunnen?

User Experience
Hoe lopen gebruikers door de website heen? Welke informatie hebben zij wanneer nodig? Wij zorgen dat de juiste informatie getoond wordt op het juiste moment.

Grafisch ontwerp
Nu de structuur van de website bekend is kunnen onze website designers aan de slag gaan met het ontwerpen van prachtige websitedesigns en toffe eyecatchers.

Presentatie
We nodigen je uit voor een presentatie waarbij we het complete websiteontwerp doorspreken. Al jouw feedback wordt daarna door ons verwerkt.

Ontwikkelfase

Front- en back-end ontwikkeling
In deze fase kunnen onze website programmeurs aan de slag. Onze website programmeurs zorgen ervoor dat de website een werkend geheel wordt. Onze website programmeurs werken met moderne frameworks voor een minimale bouwtijd en maximale veiligheid.

SEO
Het vindbaar maken van je website is een belangrijk onderdeel. Onze specialisten gaan op zoek naar de juiste trefwoorden om jouw website vindbaar te maken voor de juiste doelgroep.

Google Analytics voor je website
We zorgen voor inzicht in de cijfers en houden deze zelf ook in de gaten. Zo kunnen we na een tijdje weer eens gaan zitten om vervolgstappen te plannen.

Testen
We publiceren niks voordat we het systeem uitgebreid hebben getest. Wij houden niet van negatieve verrassingen.

Opleverfase

Online publicatie
Het moment van de waarheid, we zetten de website of webshop online voor de wereld.

Feestelijke overdracht
Laten we eens goed genieten van het feit dat we weer een fantastisch project tot een mooi einde hebben weten te brengen. Oja, we hebben nog iets voor je in petto…

Nazorg
We blijven graag betrokken. Zo zullen wij geregeld vragen hoe het product bevalt. Ook zouden wij ons vereerd voelen als wij onderhoud en webhosting voor je mogen regelen.

Ben je overtuigd van de kwaliteiten van onze website makers? Neem dan gerust eens contact op of loop binnen voor een kopje koffie.

072 2010 300