Portfolio

Portfolio

Waar wij trots op zijn

Specialist in Websites maakt als fullservice-internetbureau veel verschillende websites en webshops voor een verscheidenheid aan bedrijven. Van advocatenkantoren tot taxibedrijven en voetbalclubs. Wij zijn trots dat we voor al onze klanten online succes kunnen realiseren. Door deze verschillende bedrijven hebben we een uitgebreid en zeer divers portfolio kunnen ontwikkelen. Wil jij ook je website laten maken door Specialist in Websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen zoeken naar een passend concept.

Website Justmedia
Website Justmedia

Just Media Group wilde d.m.v. één overkoepelende website de verschillende bedrijfstakken in beeld brengen. Via de website zie je de veelzijdigheid van Just Media Group en heb je de mogelijkheid om naar de websites van de verschillende onderdelen te gaan.

Website Wildschut
Website Wildschut

De website van Wildschut was inmiddels toe een een vernieuwende, frisse uitstraling. Ook was er behoefte aan een efficiënter reserveringssysteem. Naast een nieuwe website hebben wij ook een menukaart voor het restaurant ontworpen.

Website HSV Heiloo
Website HSV Heiloo

VV HSV is een voetbalclub met een lange en rijke voetbalhistorie. Kleine jongens werden grote namen en bakkersknechten werden helden van VV HSV door te scoren met een leren knikker op een doel met vierkante palen. VV HSV telt meer dan 900 leden. Voor VV HSV was het dan ook heel belangrijk dat er een nieuwe transparante website kwam. Zodat de bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die zij zoeken.

Website Heiloo 2000
Website Heiloo 2000

Heiloo 2000 is een lokale politieke partij. Zij wilden graag een bredere doelgroep aantrekken en meer interactie creëren met een nieuwe website. Samen met het team hebben wij gekeken naar hoe dit het best vertaald kon worden naar de web standaard van nu.

Website Julie’s
Website Julie’s

Midden op het plein in Bergen (Noord-Holland) vindt u het restaurant JULIE’S. Een gezellig en sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Het restaurant JULIE’S is vernieuwd en daar hoort een vernieuwde website bij.

Website Lean Public
Website Lean Public

Lean Public heeft als kerndoel het ontwikkelen van mens en organisatie vanuit de Leanfilosofie. Lean Public biedt Lean consulting aan en diverse lean trainingen. Bij zo’n mooi bedrijf hoort natuurlijk een website die past bij Lean Public.

Webshop Vol liefs
Webshop Vol liefs

Vol liefs is de uitgeverij van (kinderboeken)schrijfster Suzanne Buis. Om haar boeken zelf te kunnen verkopen besloot ze haar eigen uitgeverij te beginnen. Uiteraard moest hier een schitterende webwinkel voor komen!

Webshop Borduurbedruk
Webshop Borduurbedruk

Borduurbedruk is typisch B2B bedrijf. Zij bedrukken logo’s op bedrijfskleding, werkkleding, promotiekleding, horecakleding, sportkleding en textiel accessoires. Qua capaciteit en kwaliteit is borduurbedruk toonaangevend in Alkmaar en in de kop van Noord Holland.

Website Busker
Website Busker

Busker is een fietsenwinkel in het centrum van Bergen met een zeer breed aanbod op het gebied van diensten en producten rondom fietsen. Dit wilde Busker graag op een overzichtelijke manier weergeven op een nieuwe website. Naast het brede aanbod moest de website ook de vele kennis van Busker uitstralen.

Website Visser en Van Dam
Website Visser en Van Dam

Visser & Van Dam is een ervaren juridische dienstverlener op het gebied van omgevingsrechten en ruimtelijke ordening, gevestigd in Heiloo in Noord-Holland. Juridische expertise combineren zij met een informele en transparante benadering.

Website De Boekel
Website De Boekel

Camping De Boekel is een gezellige familiecamping in Akersloot. De camping is gelegen aan het Noord-Hollands kanaal. Een bedrijf zoals Camping De Boekel moet natuurlijk online een prachtige uitstraling hebben. De website straalt het karakter van de camping uit. Persoonlijk, natuurlijk en gezellig.

Website Britt Scholte
Website Britt Scholte

Britt Scholte is een veel belovende actrice en populair onder een grote groep basisschoolkinderen. Voor het grote publiek is zij bekend geworden door haar rol in de Zapp serie Brugklas. De stijgende populariteit van Britt dwong haar om ook haar online visitekaartje up-to-date te houden.

Website Van Os Mode
Website Van Os Mode

De herenmodewinkel was opzoek naar een website die er fris en professioneel uitziet. Ons team met WordPress developers wist hier wel raad mee. De nieuwe website was nog geen 24 uur online en er stond al een klant uit Eindhoven in de winkel. De SEO in combinatie met de professionele uitstraling leverde dus direct resultaat op!

Website Baanbrekend in bedrijf
Website Baanbrekend in bedrijf

De website van Baanbrekend in bedrijf was inmiddels toe iets nieuws. De techniek was verouderd en de website voldeed niet meer aan smaak van de eigenaar. De nieuwe website had één belangrijke eis: hij moest ‘anders’ zijn dan anderen. Hier wisten wij wel raad mee en gaven de header een paarse kleur!

Webshop Ambachtelijk gemak
Webshop Ambachtelijk gemak

Een website waar je spontaan trek van krijgt! Dat was ons doel bij het maken van de website voor Vers. Vers is een nieuw bedrijf waarin een bakker, een slager en een groenteboer samen zijn gaan werken om tot een allround webwinkel te komen op het gebied van vers vlees, groenten en fruit. Aan ons de uitdaging om dit op een efficiënte manier, zo mooi mogelijk weer te geven in één webshop.

Website 88 Travelguide
Website 88 Travelguide

88 Travelguide biedt verschillende tours door Amsterdam aan. Omdat het gericht is op toeristen heb je aan één taal op de website niet genoeg. Daarom kun je met één druk op de knop overschakelen van de Engelse versie naar de Chinese versie van 88 Travelguide!

Website Futurefest
Website Futurefest

Futurefest kwam in eerste instantie binnen als klant bij onze partner Create. Zij kregen de opdracht om een applicatie te bouwen. Drie dagen voor de deadline besefte de opdrachtgevers dat er ook nog een website voor Futurefest moest komen. Deze taak was aan ons. En ja hoor, binnen twee dagen stond er een kant-en-klare website live!

Website Talent2business
Website Talent2business

Talent2Business is een organisatie die intrinsieke gemotiveerde jongeren de mogelijkheid biedt om zijn of haar talenten verder te ontwikkelen. Talent2Business biedt deze jongeren een duurzaam netwerk en kansen om zich te ontwikkelen door middel van trainingen.

072 2010 300