Over ons

Wie we zijn

Specialist in Websites is een fullservice-internetbureau in Alkmaar. Bij ons kun je een professionele webshop of website laten maken door een jong en getalenteerd team. Wij verzorgen het gehele proces bij de ontwikkeling van een website. Onze websitebouwers zijn op de hoogte van belangrijke marketingtrends en ontwikkelingen op het gebied van online vindbaarheid.

Kernwaarden, missie en visie

De volgende kernwaarden typeren Specialist in Websites: ambitieus, creatief, gedurfd, focus.
Op basis daarvan hebben wij onze missie vastgesteld: Midden- en kleinbedrijven ontzorgen en helpen door geoptimaliseerde en imponerende websites voor hen toegankelijk te maken. Onze visie vloeit hieruit voort: Specialist in websites wil de standaardkeuze worden bij het MKB voor het bouwen van geoptimaliseerde, op maat gemaakte websites.
Dit realiseren wij met ons team van gespecialiseerde webdevelopers, designers en SEO-specialisten. Zij zorgen voor jouw online succes. Maak hieronder kennis met ons team van specialisten.

Wat we doen

Specialist in Websites bouwt en onderhoudt professionele websites en webshops voor het MKB en zorgt dat zij online succes behalen. Doordat wij websites maken met WordPress zijn de sites gemakkelijk te gebruiken. Naast nieuwe websites ontwikkelen, frissen we bestaande websites op. Onze specialisten analyseren je website en geven die een nieuwe look door middel van onze strakke designs en hoogwaardige content. Hierdoor zal je website hoger scoren in zoekmachines, zoals Google.
Een website laten maken moet makkelijk en snel gaan en daarom ben je bij Specialist in Websites aan het goede adres. Naast onze kennis van websiteontwerp en SEO-optimalisatie bieden wij namelijk een goede en snelle service, zodat je in een mum van tijd nieuwe klanten kunt aantrekken met je professionele website.

Ons team

martijn specialist website laten maken

Martijn Apeldoorn

Directeur
julian website specialist

Julian van Ginkel

Projectleider
Specialist Berend Bakker website webshop

Berend Bakker

Technisch Projectleider
website laten maken Specialist Thomas Huurman seo analyse

Thomas Huurman

Developer
Specialist Jeffrey Spaan seo analyse

Jeffrey Spaan

Developer
Specialist Roy Bosch website

Roy Bosch

 Procesontwerper
swen website specialist

Swen Hol

Developer
website laten maken Specialist Ryan Jenkins

Ryan Jenkins

Developer
Specialist Thomas Kat

Thomas Kat

Developer
website laten maken martijn

Marthijn Beilschmidt

Developer
Specialist Floris de Boer website laten maken

Floris de Boer

SEO-specialist
Specialist Megan Haazelager SEO analyse

Megan Haazelager

SEO-Specialist
onbekend persoon specialist in websites

Dylan Struik

Developer

We zijn nog op zoek!

Ben jij een webdeveloper, online marketeer, webdesigner of ben je een specialist in spe en wil jij graag succesvolle websites bouwen voor bedrijven? Check dan meteen onze vacatures!

072 2010 300