Over ons

Wat we doen

Wij bieden online oplossingen voor bedrijven. Wij bouwen en onderhouden websites, apps en webshops. Ook helpen wij bedrijven bij het vindbaar maken van hun website. Door ons innovatieve karakter zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Wij halen onze voldoening uit het overtreffen van de verwachting van de klant, wanneer die een website laat maken.

Wie we zijn

Specialist in Websites is een full service internetbureau in Alkmaar. Wij zijn een jong team van website bouwers en de wens van de klant staat bij ons centraal. Bij het laten maken van een website kan je rekenen op een team dat alle kennis met jou deelt over belangrijke trends en ontwikkelingen op het gebied van online oplossingen.

Gedurende je samenwerking met Specialist in Websites kun je rekenen op alle service die nodig is om te bereiken wat je met jouw website wilt bereiken. Ons team bestaat uit  gespecialiseerde developers, designers en online marketeers die allemaal één ding gemeen hebben; het streven naar optimale support en service voor onze klanten. Maak alvast kennis met ons team van website specialisten.

Ons Team

Specialist Berend Bakker

Berend Bakker

Technisch Projectleider
Specialist Reinout Slinger

Reinout Slinger

Commercieel projectleider
Specialist Jeffrey Spaan

Jeffrey Spaan

Developer
Specialist Thomas Huurman

Thomas Huurman

Developer
Specialist Thomas Kat

Thomas Kat

Developer
Specialist Megan Haazelager

Megan Haazelager

SEO Tekstschrijfster
Specialist Ryan Jenkins

Ryan Jenkins

Developer

We zijn nog op zoek!

Ben jij een webdeveloper, online marketeer, webdesigner of ben je een specialist in spe en wil jij graag bedrijven helpen met onze succesvolle online oplossingen? Check dan meteen een van onze vacatures!

072 2010 300