WordPress-Webshop laten maken?

Ons creatieve team van webdevelopers bouwen webshops met WordPress. Met behulp van dit gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem (CMS-systeem), krijg je eenvoudig inzicht in je bezoekersaantallen en andere statistieken van je webshop. Daarnaast kun je je webwinkel hiermee gemakkelijk beheren door bijvoorbeeld producten toe te voegen of prijzen te wijzigen.
Klik op de button ‘Bekijk ons werk’ om webshops van andere bedrijven te bekijken die wij hebben ontwikkeld.

Zoekmachineoptimalisatie bij webshops

Met alleen een mooi webshop-design bereik je niet de juiste doelgroep. Wanneer je een webshop laat maken, is het van belang dat deze wordt geoptimaliseerd op SEO-gebied. Deze zoekmachineoptimalisatie zorgt voor de juiste zoekwoorden op jouw unieke website, zodat meer klanten je webshop bereiken. Dit leidt weer tot meer conversie. Wil je weten hoe jouw website het op dit moment doet op het internet? Kies dan voor de SEO-check in onze gratis websitescan.

Online succes

Onze specialisten doorlopen een aantal stappen om een webshop te maken die jou online succes gaat opleveren. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om een idee te krijgen van jouw wensen en doelen. Vervolgens ontwerpen onze webdevelopers een live design. Na je feedback ontwikkelen we je webshop tot in de puntjes. Na de technische aspecten en SEO-optimalisatie te hebben afgerond, is je webshop klaar voor gebruik. We onderhouden regelmatig contact, zodat je webshop up-to-date blijft.

Website laten maken?

Voordelen

Veel bedrijven laten hun webshops maken door Specialist in Websites, omdat ze dan kunnen profiteren van grote voordelen die leiden tot meer winst. Boek ook online successen door te profiteren van de volgende voordelen voor jouw webshop:
– geschikt voor verschillende browsers;
– geschikt voor verschillende apparaten;
– functioneert goed en snel;
– voldoet aan de huidige marketingtrends;
– SEO-geoptimaliseerd;
– meerdere betaalopties mogelijk;
– strak design;
– gebruiksvriendelijk;
– makkelijk in onderhoud.

Interesse?

Wil je je webshop laten maken door onze webdevelopers of heb je vragen over het proces? Onze specialisten staan je graag te woord.

072 2010 300