SEO-analyses

Voor online marketing is SEO belangrijk. SEO betekent Search Engine Optimalization (zoekmachineoptimalisatie). Met SEO kun je ervoor zorgen dat websites beter gevonden worden in zoekmachines, zoals Google. Bij Specialist in Websites optimaliseren we je website op basis van SEO-analyses en leveren we je een SEO-rapport. Met behulp van een aantal analyses weten wij precies hoe je jouw website kunt optimaliseren. In de vorm van een SEO-rapport geven wij aan wat er aan je website moet worden veranderd qua structuur, zoekwoorden en technische aspecten. Na ons advies kun je zelf aan de slag of je website laten optimaliseren door ons.

Copywriter gezocht?

Bij online marketing is copywriting een belangrijk punt. Copywriting draait om online marketing, waarbij een goede copywriter essentieel is. Teksten moeten namelijk pakkend zijn, SEO-geoptimaliseerd zijn en foutloos worden geschreven. In ons SEO-rapport geven wij een tekstadvies met daarin de juiste zoekwoorden die je moet gebruiken. Het is dan nog een hele kunst om teksten te schrijven die klanten verleiden tot conversie (denk aan een aankoop of afspraak). Een tekst moet namelijk voor zoekmachines goed te vinden zijn, maar voor mensen leuk en gemakkelijk te lezen zijn. De copywriters van Specialist in Websites weten precies de juiste samenhang te vinden, zodat jij je als ondernemer kan focussen op waar je echt goed in bent.

Werkwijze website optimaliseren

De manier waarop wij jouw website optimaliseren is simpel: we analyseren je website en geven je een duidelijk advies op SEO-gebied. We doen een zoekwoordanalyse, concurrentieanalyse en een websiteanalyse. Ook zoeken we alles uit omtrent je doelgroep. We laten je zien hoe vaak jouw potentiële klanten op bepaalde woorden zoeken. Je krijgt inzicht in relevante zoekwoorden en een advies op maat. Met de websiteanalyse bepalen we jouw ideale websitestructuur. Op basis van de analyses leveren wij een tekstadvies voor elke pagina.

Wil je dat onze copywriters door middel van online marketing jouw website verfraaien met verleidelijke en zoekmachinevriendelijke teksten, zodat je meer klanten bereikt? Neem dan nu contact op.

072 2010 300