Niets is te gek, behalve onze video’s!

En daar hebben we jou voor nodig! Onze videospecialisten en jouw filmonderwerp maken de beste combinatie voor je unieke bedrijfsvideo. Wij willen graag creatief uitgedaagd worden en de bedrijfsvideo next level maken. Heb je al gedacht aan drone beelden of super slowmotion shots? Uiteraard kunnen we dit filmen in 4K kwaliteit.

Onze werkwijze

In de eerste fase zullen onze specialisten zich verdiepen in het bedrijf. Samen met de klant zullen onze specialisten alle creatieve wensen vertalen naar een professioneel video script. Nadat het video script voldoet aan de wensen en de eisen van de klant wordt er een planning gemaakt voor de draaidag. Tijdens het ontwikkelproces zijn er verschillende correctierondes. Hierbij worden de montages aan de klant voorgelegd om te bepalen of de bedrijfsvideo aan de wensen van de klant voldoet. Specialist in Websites levert een professionele video die gebruikt kan worden voor jouw website en social media activiteiten.

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo Create en Specialist in Websites
Bedrijfsvideo Create en Specialist in Websites
Bedrijfsvideo JCI
Bedrijfsvideo JCI

Voor JCI Nederland hebben wij een toffe bedrijfsvideo mogen maken van de JCI World Congress 2017 Closing Party.
JCI (Junior Chamber International) is een internationale netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Zij hebben ruim 170.000 leden verspreid over 116 landen ter wereld.
Elk jaar wordt het JCI World Congress georganiseerd in een van deze landen. In 2017 was het de beurt aan Nederland. Voor de Closing Party van dit internationale congres hebben vijf leden hun ervaringen gebundeld om een nieuw concept neer te zetten. Het was aan onze videospecialist om alle wensen van JCI te vertalen naar een bedrijfsvideo. In de bedrijfsvideo moest het geheel vanaf de opbouw tot het feest goed in beeld komen.
Wij kijken terug op een fijne samenwerken en een prachtig eindresultaat!

CVFO Bedrijfsvideo
CVFO Bedrijfsvideo

Voor het Centrum Voor FinancieringsOplossingen (CVFO) hebben wij een mooie bedrijfsvideo mogen maken over een succesvolle financieringsoplossing.
Het CVFO heeft ervaren financieel adviseurs die je helpen met het verkrijgen van de juiste financiering. Zij zijn in staat om snel te handelen en zorgen ervoor dat je als ondernemer door kan groeien.
Voor deze bedrijfsvideo hebben wij de wensen van de klant kunnen vertalen in een sterke bedrijfsvideo. Zij willen door middel van de video laten zien wat zij op financieel gebied kunnen betekenen voor ondernemers.
In de bedrijfsvideo is te zien dat zij de klant geholpen hadden met een financieringsvraagstuk die zij op kort termijn konden oplossen waardoor de ondernemer zich kon blijven focussen op het groeien van het bedrijf.
Wij kijken terug op een fijne samenwerking!

Sweco bedrijfsvideo
Sweco bedrijfsvideo

Voor Sweco hebben wij een prachtige bedrijfsvideo gemaakt over het netwerk- en openingsevent in Alkmaar.
Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenleving en de steden van de toekomst. Zij hebben meerdere kantoren door Europa en ruim 14.500 medewerkers. Voor een van deze kantoren hebben wij een prachtige bedrijfsvideo gemaakt over het netwerk- en openingsevent van het gebouw in Alkmaar.

INSTAP

€750,-

excl. BTW

1/2 draaidag op locatie

1 correctieronde

Kwalitatief hoogstaande video

Full HD 1080p video


PRO

€1.450,-

excl. BTW

Drone beelden

1 hele draaidag op locatie

2 correctie rondes

Kwalitatief hoogstaande video

4K resolutie

CUSTOM

Op aanvraag072 2010 300