Optimaliseer je snelheid

Misschien vraag je je af, hoe beveilig ik mijn WordPress website nou goed? Regelmatig komen verhalen over grote hacks in het nieuws. Dit kan ook jouw website treffen. Dat heeft niet alleen te maken met het bedenken van een moeilijk wachtwoord. Het gaat veel verder dan dat.

Optimaliseer je afbeeldingen en website snelheid

Hoe verhoog ik de snelheid van mijn website en optimaliseer ik de afbeeldingen?

Het is algemeen bekend dat Google de snelheid van een website meeneemt in de ranking. Afbeeldingen zijn van invloed op deze snelheid. Hoe meer afbeeldingen, hoe langer de laadtijd is van een website. Als bezoeker van een website kan dit de beleving verlagen waardoor de bezoeker eerder de website verlaat.

Een goede tool om de snelheid van je website te meten is Google PageSpeed. Na het invullen van de URL wordt de website geanalyseerd. Vervolgens worden verschillende onderdelen belicht zowel op desktop als mobiel. Hier zit namelijk ook een verschil in. Wij testen onze gemaakte website altijd uitvoerig. Naar aanleiding van onze ervaring en specialisten op dit gebied wordt er ook gebruik gemaakt van Google PageSpeed.

Er worden verschillende technieken gebruikt op afbeeldingen om de website te optimaliseren. Dit kan o.a door de afbeeldingen kleiner te maken in grootte, afmetingen van de afbeelding te verkleinen, de kwaliteit te verminderen en andere plug-ins te gebruiken.

Onze specialisten zorgen voor een optimale balans tussen kwaliteit en snelheid. Dit is bij deze website (zie link) te zien. De website laadsnelheid is goed net als de kwaliteit van de afbeeldingen. Daarnaast zijn de foto’s gemaakt door onze fotograaf. Naast foto’s doen wij ook film. Heeft u veel afbeeldingen op uw website en bent u benieuwd hoe wij uw website kunnen versnellen? Neem contact op met een van onze experts.

Gerelateerde berichten

072 2010 300