Implementatie van Betaalmethoden

Home / Blog / Implementatie van Betaalmethoden

Implementatie van Betaalmethoden
Bij het laten maken van een webshop is het belangrijk een keuze te maken uit alle verschillende betaalmethoden en na te denken over de implementatie van betaalmethoden. Wij helpen je met dit blog een stukje op weg in je keuze.

Payment Service Provider

Je kunt voor iedere betaalmethode een apart contract afsluiten om deze op je webshop aan te bieden. Je kunt je echter ook aansluiten bij een Payment Service Provider (PSP) die jou het beheren van een webshop makkelijk maakt. Een voorbeeld waar wij veel goede ervaringen mee hebben is Mollie. Mollie neemt een aantal administratieve taken over. Denk hierbij aan betalingen accepteren en verwerken, maar ook aan abonnementsvormen en donaties aanbieden op je website. Door Mollie blijft er meer tijd over voor wat je het liefste doet; online je producten verkopen.

Mollie installeren voor WordPress

Mollie werkt uitstekend samen met WordPress en Woocommerce. Door het installeren van een handige plugin kun je verschillende implementatie van Betaalmethoden erin zetten, zoals iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving, Paysafecard, PayPal of Bitcoin. Deze plugin configureren wij volledig op een manier die bij jouw doelgroep aansluit. Verkoop je ook over de grens? Denk dan ook aan betalingsmethoden als SOFORT, CartaSi, of Cartes Bancaires. Er zijn natuurlijk meerdere opties voor Payment Service Providers, met ieder hun eigen tarieven. Wij kunnen altijd een betaalmethode implementeren die aansluit bij jouw wensen.
Ook interessant

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit bericht? Bekijk hieronder een greep van onze andere nieuwsberichten.